Terug naar Project

BEACH76

Het ultieme eilandgevoel in een luxe omgeving
De Villa BEACH76 ligt op een toplocatie, aan de rand van een zeer gewild duingebied met luxe vrijstaande villa’s. Uw tuin grenst aan de duinen en zo bent u dus vrijwel direct op het strand. De villa beschikt over meer dan ca. 1300 m2 eigen duingrond. Stelt u zich eens voor; een eigen romantische Duinvilla voorzien van alle luxe op loopafstand van het strand, de terrasjes, loungeplekken, winkeltjes en gezellige restaurantjes onder handbereik. Alles kunt u lopend of fietsend bereiken. Dit heeft u altijd al gewild. Bij de eerste kennismaking raakt u waarschijnlijk direct verliefd.


Hoog afwerkingsniveau
Het afwerkingsniveau is zeer hoogwaardig. De villa heeft een bijzonder luxe uitstraling. Het gebruik van de typisch Amelander elementen, de dikke rieten kap met een rietgedekte dakkapel de fraaie luiken naast de ramen, de brede gepotdekselde houten delen, de ruige stenen en de natuurlijke open haarden geven de Villa de allure en sfeer van een luxe duinvilla met een ruimtelijk gevoel en puurheid.

De indeling van BEACH76 is als volgt:

Begane grond
De begane grond bestaat uit een stijlvolle entree, welke past bij een romantisch duinhuis, toegang tot een ruime bijkeuken met veel ingebouwde kastruimte voor apparatuur, wasmachine, droger, extra koelkast etc., en de gezellige woonkeuken met open haard op tafelhoogte. De keuken is voorzien van een zeer groot 8cm dik aanrechtblad van geborsteld graniet. Geen bovenkasten maar 10 cm dikke stoere planken bieden veel praktische bergruimte. Verder is alle inbouwapparatuur aanwezig. In de schitterende living vindt u een ge

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs vanaf € 1.495.000,-
Kavel vanaf 1.300 m2
Woonoppervlakte vanaf 250 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
Beach 76 - - - - - Verkocht