Strandvilla Helmweg 2

Ameland - Buren
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het ultieme eilandgevoel in een luxe omgeving
Strandvilla Helmweg 2 ligt op een toplocatie, aan de rand van een zeer gewild duingebied met luxe vrijstaande villa’s. De villa beschikt over meer dan 1800 m2 eigen duingrond.
Stelt u zich eens voor; een eigen romantische Duinvilla voorzien van alle luxe op loopafstand van het strand, de terrasjes, loungeplekken, winkeltjes en gezellige restaurantjes onder handbereik. Alles kunt u lopend of fietsend bereiken.
Dit heeft u altijd al gewild. Bij de eerste kennismaking raakt u waarschijnlijk direct verliefd.

Hoge kwaliteit materialen welke past bij een eilandvilla en puurheid
Het afwerkingsniveau is zeer hoogwaardig. De villa heeft een bijzonder luxe uitstraling. Wij kunnen u enkele recent opgeleverde villa's presenteren zodat u zelf een gevoel krijgt bij de gebruikte materialen en het hoge afwerkingsniveau. Het gebruik van de typisch Amelander elementen, de dikke rieten kap met een rietgedekte dakkapel de fraaie luiken naast de ramen, de brede gepotdekselde houten delen, de ruige stenen en de natuurlijke open haarden geven de Wellnessvilla de allure en sfeer van een luxe duinvilla met een ruimtelijk gevoel en puurheid.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Strandvilla Helmweg 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Overige
Wellness
Voorz. binnen 1 Km.
Huisarts, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ameland.

Aanmelden